Fakültemizde CINAHL Complete Semineri gerçekleştirilmiştir…

Hemşirelik Fakültesinde Araştırma Geliştirme Komisyonu Etkinliklerinin Dokuzuncusu düzenlendi.  Akdeniz Üniversitesi ile EBSCO Information Services işbirliği ile 26 Mart 2019 tarihinde Salı günü 13.30-14.30 saatleri arasında fakülte büyük toplantı salonunda bir seminer programı gerçekleştirilmiştir. Seminerin düzenlenmesinde Prof. Dr. Selma ÖNCEL, Araştırma Görevlisi Ayşe AKGÖZ görev almışlardır. Bu seminer EBSCO Eğitim Uzmanı Uğurcan ÖZKAN tarafından verilmiştir. Seminere fakülteden ve üniversitenin diğer birimlerinden toplam 57 kişi katılmıştır. Bu seminerde  CINAHL Complete’deki (Hemşirelik, Ebelik, Yardımcı Sağlık Bilimleri ve Sağlık Hizmetleri) güncel gelişmeler konusunda uygulamalı olarak bilgi verilmiş; CINAHL’da indekslenen 1400’e yakın dergi bulunduğu, komple bir araştırma ve destek aracı olduğu ve veri tabanında tam metin olarak ulaşılabildiği bilgisi verilmiş katılımcıların soruları yanıtlanmıştır. Ayrıca Yazar Bağlantıları, Kanıta Dayalı Bakım Dokümanları, Hızlı Dersler ve Arama Teknikleri, Araştırma Araçları, Aranabilir Referanslar ve  Kitaplar/Monograflar açıklanmıştır. Seminer sonunda Prof. Dr. Selma Öncel tarafından eğitimci Uğurcan ÖZKAN’a teşekkür belgesi takdim edilmiş, ayrıca katılımcılara katılım sertifikası verilmiştir.