Sosyal Sorumluluk Projeleri

Toplumsal Destek Projeleri Komisyonu Öğrenci Buluşması

Toplumsal Destek Projeleri Komisyonunda görev almak isteyen gönüllü öğrencilerin belirlenmesi ve proje fikirleri geliştirilmesi amacıyla öğrenci paydaş buluşması planlandı.

Özel öğrencilerin mezuniyet heyecanı

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ile Kepez Özel Eğitim Uygulama Merkezi iş birliğinde temsili olarak bir günlük üniversiteli olan 80 zihinsel engelli öğrenci, gün sonunda kep atarak, mezun oldu.

Bir Kitap da Senden Olsun” sosyal sorumluluk projesi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından “Bir Kitap da Senden Olsun” sosyal sorumluluk projesi başlatıldı.

Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanları Prof. Dr. Emine Efe, Doç. Dr. İlkay Boz, Araştırma Görevlisi Şule Çiftçioğlu, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Sorumlu Hemşiresi Elif Altınay, hemşire Mürşide Kürtül Düztepe ve hemşirelik fakültesi lisans öğrencilerinin katılımıyla yürütülen proje kapsamında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği bekleme salonunda 6-18 yaş arası çocuklar için bir “okuma köşesi” oluşturulacak.

Sağlık Bilgisi Eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri Antalya Muratpaşa Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencilerine sağlık bilgisi eğitimi verdi.

Kalpten Kalbe Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Miniklere Tiyatro Gösterisi

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Tiyatro Topluluğu Kalpten Kalbe adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Korkuteli Küçükköy İlkokulu’nun minik öğrencileri ile buluştu.

Son Güncelleme : 12 Haziran Pazartesi 2017