Bütünleme Sınavlarına Başvurmak İsteyen Öğrencilerimiz İçin Önemli Duyuru!!!
  • 2016-2017 Bütünleme Sınavları ile ilgili Güz ve Bahar dönemi bütünleme başvuruları başlamıştır. Sınavına girmek isteyen öğrencilerin “eAkdeniz Öğrenci Portalından” girecekleri dersi, süresinde seçmeleri gerekir.
  • Senatomuzun aldığı karar gereği bütünlemeye başvuran öğrencilerimiz sınava katılmadıkları taktirde Final notları geçerli olmayacak son not olarak sınava girmedi değerlendirmesi ile sonuç açıklanacaktır.
  • 2016-2017 Güz Dönemi Bütünleme Sınavı Son Başvuru Tarihi: 04 Haziran 2017
  • 2016-2017 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı Son Başvuru Tarihi: 11 Haziran 2017

• Güz Dönemi derslerinin Bütünleme Sınavlarına katılmak için dersi mutlaka eAkdeniz Öğrenci Portalından “2016-2017 Güz Dönemi Bütünleme Başvurusu” bölümünden seçmelisiniz.
  • Bahar Dönemi derslerinin Bütünleme Sınavlarına katılmak için dersi mutlaka eAkdeniz Öğrenci Portalından”2016-2017 Bahar Dönemi Bütünleme Başvurusu” bölümünden seçmelisiniz.
  • Bütünleme sınavına girilecek derslere başvuru mutlaka yukarıdaki tarihlere kadar yapılmalıdır. Bunun dışında kayıt alınmayacaktır.

Başarılar Dileriz

Dekanlık