Duyuru Arşivi

IX. Hemşirelik Esasları Çalıştayı 11-12 Şubat 2021 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı bünyesinde gerçekleştirilecektir. Çalıştay hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Halk Sağlığı Hemşireliği Mazeret Sınavı Hakkındaki Duyuru için tıklayınız.

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Psikososyal Danışmanlık Komisyonu olarak “Olanaklar Varlığı Olarak Ben: Kendini Tanıma” başlıklı düzenlenen webinarımıza ilişkin bilgiler için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: 2020-2021 Güz Yarıyılı Final Sınav Takvimi Hakkında için tıklayınız.

Bakım Davranışları Geliştirme Kursu Hakkında için tıklayınız.

Pandemi Sürecinde Hemşireliğin Bakım Gücü Webinar’ı Hakkında için tıklayınız.

Sağlık Bilimlerinde Araştırma Projesi Yazımı: Önemli Noktalar ve Öneriler Eğitimi Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Kişisel Verileri Koruma Kanunu Duyuru için tıklayınız.

HMF 213 Kodlu Sağlık Bakım Etiği Dersi ile İlgili Duyuru için tıklayınız.

Kronik Hastalıkların Tedavi Sürecinde Sanatın İyileştirici Gücü Webinar’ı Hakkında için tıklayınız.

Son Bir Yılda (2020) WoS indexli Q1 Sınıfı Dergilerde Yayınlanan Bilimsel Çalışmaların Paylaşım Paneli Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: 2020-2021 Güz Yarıyılı Dönem İçi Mazeret Sınavları Hakkında için tıklayınız.

HMF 309 ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ DERSİ’ni alan öğrencilerinin Dikkatine! için tıklayınız.

HMF 311-TRAVMA HEMŞİRELİĞİ DERS DUYURUSU için tıklayınız.

Psikososyal Danışmanlık Komisyonu Webinar 1 “Olanaklar Varlığı Olarak Ben: Kendini Tanıma” için tıklayınız.

Objektif Yapılandırılmış Sınav Yöntemleri (OSCE-CORE) Eğitimi Hakkında için tıklayınız.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Staj Seferberliği Projesi Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Mazeret Sınavı Başvuruları Hakkında için tıklayınız.

KADIN SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Vize Sınavı Hakkında için tıklayınız.

“Covid-19 Pandemi Sürecinde Yoğun Bakım Hemşireliği” Webinar Programı Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Akademik Sınav Otomasyon Sistemi (ASOS) 3. Deneme Sınavı Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: MS Teams Deneme Sınavı Hakkında için tıklayınız.

Akademik Gelişim Konferansı Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRECİLERİMİZİN DİKKATİNE: MS Teams Sınav Süreçleri Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRECİLERİMİZİN DİKKATİNE: MS Teams Uzaktan Eğitim Süreçleri Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Akademik Sınav Otomasyon Sistemi (ASOS) 2. Deneme Sınavı Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: 2020-2021 Güz Yarıyılı dönem içi sınav takvimi Hakkında için tıklayınız.

ATA101 KODLU ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Deneme Sınavı Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: MS Teams Çevrimiçi Sınav Rehberi Hakkında (Güncellendi 12.11.2020) için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: ASOS Çevrimiçi Sınav Rehberi Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Öğrenciler İçin E-Posta Kullanma Rehberi Hakkında için tıklayınız.

Akademik Sınav Otomasyon Sistemi (ASOS) Sınav Süreci Yönetimi Eğitimi Hakkında için tıklayınız.

HALK SAĞLIĞI HEMŞİRELİĞİ DERSİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Uygulama Sınavı Değişikliği Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Akademik Sınav Otomasyon Sistemi (ASOS) Deneme Sınavı Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Çevrimiçi Sınav Onam Formu Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Akademik Sınav Otomasyon Sistemi (ASOS) Eğitimi Hakkında için tıklayınız.

İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ DERSİNİ ALTTAN ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Sınav ve Ödev Teslim Tarihleri Hakkında için tıklayınız.

2., 3. ve 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Ara ve Final Sınavları Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Haftalık Ders Programı Hakkında için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: Microsoft Teams Programı Eğitimi Hakkında için tıklayınız.

Son Güncelleme : 28 Aralık Pazartesi 2020