Sağlık Bilimlerinde Araştırma Projesi Yazımı: Önemli Noktalar ve Öneriler Eğitimi Hakkında

Fakültemiz Araştırma Görevlileri Temsilciliği tarafından “Sağlık Bilimlerinde Araştırma Projesi Yazımı: Önemli Noktalar ve Öneriler” konulu eğitim yapılacaktır. Eğitim kapsamında, bilimsel araştırma projelerinin yazımında dikkat edilmesi gereken noktalar, proje önerisinin farklı bölümlerine dahil edilmesi önerilen ve önerilmeyen hususlar, örneklerle ve konuşmacının kendi deneyimleriyle aktarılacaktır. Sağlık Bilimlerinde Araştırma Projesi Yazım eğitimi 05.01.2021 Salı günü Saat: 13:30-16:30 arasında Microsoft Teams programı üzerinden yapılacaktır. Katılım linki mailinize gönderilecektir.

Not: Kontenjan 50 kişi ile sınırlıdır. Kontenjan dolduğunda başvurular kapanacaktır.

Başvuru Linki: https://forms.gle/faJLXXJkhcbERLN9A

Moderatör

Doç. Dr. Emine KOL- Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı

Eğitimci