Hemşirelik Esasları Dersini Alttan Alan Öğrencilerin Uygulama Dersinin İşleyişine İlişkin Bilgilendirme

Hemşirelik Esasları II dersi klinik uygulama ve uygulamaya ilişkin esaslara "Hemşirelik Esasları II- Uygulama Değerlendirme Kriterleri" ve "Uygulama Ödevi Hazırlama Rehberi"nden ulaşabilirsiniz. İlgili belgelere, Ders programına, Alttan Alan Öğrenci Grup rotasyon listesi ve  Beceri Rehberine MS Teams "HMF 102 HEMŞİRELİK ESASLARI II A ŞUBESİ" ve  " "HMF 102 HEMŞİRELİK ESASLARI II B ŞUBESİ"  ekiplerinde yer alan dosyalar bölümünden ulaşabilirsiniz. Klinik uygulama ile ilgili duyuruları bu kanallardaki Duyurular bölümünden takip etmeniz gerekmektedir.

Klinik uygulama tarihi 30 Mayıs-2 Haziran 2023 tarihlerinde Ders Programına göre klinik uygulama saatinde yapılacaktır. Klinik uygulamaya ilişkin konu ve hazırlık için "Rotasyon Listesi"ne göre grup sorumlu öğretim elemanı ile görüşmeniz gerekmektedir.

Hepinize başarılı bir dönem diliyoruz.

NOT: Ödev konusu; Hastanın baştan ayağa fizik muayenesinin gerçekleştirilmesi

HMF-102 HEMŞİRELİK ESASLARI II DERSİ UYGULAMA ROTASYON PLANI-A ŞUBESİ